Taxi IJsselstein

Taxi in IJsselstein nodig
Bent u lekker wezen stappen met vrienden in het centrum van IJsselstein en u wilt niet als enige nuchter blijven of geen zin om weer de "BoB" te zijn, dan kunt u altijd terecht bij Taxi Utrecht IJsselstein.
Taxi Utrecht IJsselstein staat in de weekenden zowel de hele nacht op de taxi standplaats aan de Voorstraat in het centrum van IJsselstein.

Taxi Utrecht 24h beschikbaar
Tevens zijn wij ook 24 uur telefonisch bereikbaar op 030-6880711. Onze chauffeurs zijn zeer klant vriendelijk en houden altijd de deur voor u open. Zij laden eventueel bagage voor u in en weer uit. Tevens zullen zij zorgen voor een comfortabele rit naar uw bestemming. Taxi Utrecht beschikt over verschillende auto's zoals 4 personen auto's, stationwagens, 6 personen busjes en 8 personen busjes.

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht IJsselstein kunt u op verschillende manieren afrekenen.U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Reserveer nu bij Taxi Utrecht IJsselstein 

Bij ons adres zit u precies goed voor lage en beste tarieven. Kijk voor meer informatie op onze website www.tcmn.nl

Voor reserveringen kunt u het online via onze website of telefonisch op nummer 030-6880711

Service

Wij Taxi IJsselstein waarborgen onze service door met onze klanten een praatje te maken onderweg naar de bestemming van de klant, de chauffeurs zien er altijd netjes uit en zorgen ervoor dat de klant comfortabel op z'n eindbestemming aan zal komen.

Plaatsen