Taxi Benschop Rotterdam airport

Met de Utrechtse taxi van Benschop naar Rotterdam Airport vanaf €74.50

De Utrechtse taxi is gegarandeerd de goedkoopste taxi in Benschop. Wij zijn 24 uur bereikbaar op 030-6880711.

Betaalwijze
Bij Taxi Benschop / Rotterdam airport kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.


Met de taxi Van Benschop naar Rotterdam airport 

Simpel en snel bij taxi Utrecht is alles mogelijk. Taxi Utrecht beschikt ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxi-cosies.

Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier vanuit Benschop naar Rotterdam airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Taxi Utrecht  de goedkoopste van regio Utrecht nu te bestellen via onze website of telefonisch op nummer 030-6880711.

Bij taxi Utrecht is klantvriendelijkheid een groot goed. wij brengen u optijd van A naar B. Wij hebben voor u de laagste tarieven hier zit u precies goed.

Benschop naar Rotterdam Airport voor maar €74.50,- waar wacht u nog op reserveer snel of telefonisch op nummer 030-6880711

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Service

Bij de gediplomeerde taxichauffeurs van Taxi Benschop is service een belangrijk onderdeel van het werk. chauffeurs zorgen ervoor dat de klanten zich op hun gemak kunnen voelen door middel van zich netjes aan te kleden, een leuk praatje te maken, de rit zo comfortabel en en rustgevend mogelijk te laten verlopen.

Plaatsen