Taxi Benschop Schiphol

Met Taxi Utrecht van Benschop naar luchthaven schiphol vanaf €74,50,- 
Taxi Utrecht is gegarandeerd de goedkoopste taxi in Benschop. Zo kunt u een rit reserveren vanuit Benschop naar Schiphol vanaf 74,50,-

Goedkoopste taxi in regio Utrecht
U reist met Taxi Utrecht vanaf Benschop naar Schiphol voor €74,50,-  Taxi Utrecht is gegarandeerd de goedkoopste taxi in Benschop. Wij hanteren vaste prijzen en hebben service hoog in het vaandel staan.

Taxi Utrecht wagenpark
Taxi Utrecht beschikken over  4 personen auto's, stationwagens, busjes vanaf 6 pers en busjes vanaf 8 pers. Taxi Utrecht denkt ook aan de veiligheid van uw kinder(en). Zo kunt u nu ook gebruik maken van een kinderzitje,maxi-cosi of een stoelverhoging voor maar €5.

Taxi Utrecht nu te bestellen via onze website of telefonisch op nummer 030-6880711

Bij taxi Utrecht weet u zeker dat u voor de laagste prijzen en de beste taxi service hebt. Wij halen u op tijd en brengen u op tijd naar u bestemming. 

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Betaalwijze


Bij Taxi Utrecht kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur, gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met een Creditcard. Bij betalingen met de pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met een creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Plaatsen