Taxi Benschop

Taxi Utrecht nu ook in Benschop
Taxi Utrecht Benschop is de goedkoopste taxi in Benschop. Bent u een avondje op stap geweest met vrienden of heeft u een afspraak in het ziekenhuis. Taxi Utrecht Benschop is 24 uur bereikbaar op  030-6880711. Reserveer uw ritje bij Taxi Utrecht Benschop.

Goedkoopste taxi in Benschop

Taxi Utrecht wagenpark
Taxi Utrecht Benschop beschikken over 4 personen auto's, Stationwagens, Busjes vanaf 6 pers en Busjes vanaf 8 pers. Daarnaast hebben we voor de kleinere kinderen ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosies.

Taxi Utrecht Benschop nu te bestellen via onze website of telefonisch op nummer 030-6880711. Ongeacht hoe groot of klein de afstand is taxi Utrecht Benschop staat voor u klaar op de afgesproken tijdstip en locatie.

Taxi Utrecht is de goedkoopste van de regio utrecht. Wij brengen u snel en zeer volledig van A naar B.

Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn €5,- per rit.

Service

Bij de gediplomeerde taxichauffeurs van Taxi Benschop is service een belangrijk onderdeel van het werk. chauffeurs zorgen ervoor dat de klanten zich gemakkelijk kunnen voelen door middel van zich netjes te kleden, een praatje te maken, de rit zo comfortabel en rustgevend te laten verlopen. Dit zijn standaard aspecten bij Taxi Benschop

Plaatsen