Taxi Abcoude Eindhoven Airport € 113.50

Taxi Abcoude naar Eindhoven Airport nodig? Dan zit u helemaal goed.

Goedkoopste taxi in regio Utrecht
U reist met Taxi Utrecht vanaf Abcoude naar Eindhoven Airport voor  €113.50,- Taxi Utrecht is gegarandeerd de goedkoopste taxi in de regio Utrecht. Wij hanteren vaste prijzen en hebben service hoog in het vaandel staan.

Taxi Utrecht wagenpark
Taxi Utrecht beschikken over 4 personen auto's, Stationwagens, Busjes vanaf 6 pers en Busjes vanaf 8 pers. Daarnaast hebben we voor de kleinere kinderen ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosies.

Betaalwijze
Bij Taxi Abcoude / Eindhoven airport kunt u op verschillende manieren afrekenen.U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.
Kinderen
Met de Taxi Van Abcoude naar Eindhoven airport simpel en snel bij Taxi Utrecht is alles mogelijk. 

Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier vanuit Abcoude naar Eindhoven airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Bij ons reist u van Abcoude naar Eindhoven Airport al vanaf €108.50 per rit voor een enkele reis. Bij ons geldt de tarief per taxi en niet per persoon.

Taxi Utrecht  de goedkoopste taxi Abcoude nu te bestellen via onze website of telefonisch op nummer 030-6880711.

Service

standaard aspecten bij Taxi Utrecht zijn : Bij de gediplomeerde taxichauffeurs van Taxi abcoude is service een  belangrijk onderdeel van het werk. De chauffeurs zorgen ervoor dat de klanten zich op hun gemak kunnen voelen door middel van zich netjes aan te kleden, een leuk praatje maken, de rit zo comfortabel en rustgevend mogelijk te laten verlopen. 

Plaatsen