Taxi Abcoude Rotterdam Airport

Taxi Utrecht van Abcoude naar luchthaven Rotterdam airport.v.a €103.50
Taxi Utrecht is de goedkoopste taxi in de regio van Utrecht. Taxi Utrecht hanteert vaste tarieven zo brengen wij  u al vanaf €103.50 naar luchthaven Rotterdam vanuit Abcoude. De tarieven om met een groep te wijzigen ziet u hieronder:

Ritprijs met stationwagen: € 104,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 104,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 114,50

Taxi Utrecht wagenpark
Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, busjes vanaf 6 pers en busjes vanaf 8 pers. 

Betaalwijze
Bij Taxi Abcoude / Rotterdam aiport kunt u op verschillende manieren afrekenen. U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen
Met de Taxi Van Abcoude naar Rotterdam airport simpel en snel bij Taxi Utrecht is alles mogelijk. Taxi Utrecht denkt ook aan de veiligheid van uw kinderen. Zo kunt u nu ook een kinderzitje,maxi-cosi of een stoelverhoging erbij huren voor maar € 5.

Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier vanuit Abcoude naar Rotterdam airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Bij taxi Utrecht zit u helemaal goed voor de lagere en beste tarieven. 

Van Abcoude naar Rotterdam Airport al vanaf €103.50 per rit..

Taxi Utrecht  de goedkoopste taxi van Abcoude . Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Bij Taxi Abcoude reis je voor een spotprijs van Abcoude naar Rotterdam airport en met alle goede service als standaard. Taxi Abcoude zorgt ervoor dat de klant gerust en comfortabel van A naar B komt.Bij Taxi Abcoude reis je ook binnen de stad voor een goede prijs.

Plaatsen