Taxi Abcoude

Met Taxi Utrecht van Abcoude  naar uw bestemming
Heeft u een feestje gehad of bent u gezellig wat wezen drinken in Abcoude met vrienden en heeft u geen zin op de "bob" te zijn. Wij rijden ritjes zowel binnen als buiten Abcoude. Taxi Utrecht is de goedkoopste taxi in de regio en en is 24 uur bereikbaar op 030-6880711. 

Taxi Utrecht de goedkoopste van regio Utrecht 
In Abcoude hanteert taxi Utrecht vaste prijzen van A naar B. U weet dus altijd van te voren wat u moet afrekenen, zo komt u nooit voor een verrassing te staan. Onze taxi chauffeurs in Abcoude komen altijd met een schone nette auto aan en zijn zeer klant vriendelijk en komen altijd op tijd. Tevens hebben onze chauffeurs van taxi Utrecht service hoog in het vaandel staan. Zij zullen uw helpen met uw bagage, voor u inladen en uitladen, zij houden netjes de deur voor u open en zorgen ervoor  dat u vanuit Abcoude een comfortabele rit naar uw bestemming ervaart.

Kinderen
Bij Taxi Utrecht vinden wij het ook heel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderren op een veilige manier worden vervoerd.Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht kunt u in Abcoude op verschillende manieren afrekenen.U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Retour
In Abcoude kunt u ook bij Taxi Utrecht een taxi reserveren voor een retour rit. Of uw bestemming nu binnen of buiten Abcoude ligt Taxi Utrecht is de Beste en goedkoopste van Abcoude.

Taxi Utrecht brengt  u snel en zeer volledig naar u bestemming. Van Abcoude naar Schiphol reis je al vanaf €47,50 per rit. Wij zijn de beste en goedkoopste.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Utrecht taxi Wagenpark 

Taxi Abcoude beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, 6-persoons busjes en 8-persoons busjes.Tevens beschikt taxi Abcoude ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor een klein prijsje  van ons kunt huren.

Plaatsen