Taxi Vianen Rotterdam Airport

Met Taxi Utrecht voordelig reizen vanuit Vianen naar Rotterdam airport
Velen passagiers kiezen ervoor om vanuit Vianen naar Rotterdam aiport te reizen met onze diensten. Wij hanteren de laagste prijsgrantie. Taxi Utrecht hanteert geen dag en nacht tarieven. Zo reist u bij ons vanuit Vianen naar  Rotterdam airport vanaf € 90,-

"Taxi Utrecht service hoeft niet duur te zijn."
De chauffeurs van taxi Utrecht  hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen voor u uw bagage inladen en uitladen, zij houden netjes de deur voor u open en zorgen voor een comfortabele rit naar de luchthaven. Tevens beschikken wij ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosi's. Deze kan u voor een kleine bijdrage bij ons huren. De chauffeur zal, zoals afgesproken, 10 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn om er voor te zorgen dat u op tijd op de luchthaven aanwezig zult zijn. De Utrechtse Taxi is 24 uur telefonisch bereikbaar via 030-6880711 of via de website waar u direct zelf online de rit kunt reserveren.

Procedure ophalen Rotterdam airport
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Rotterdam/airport dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dat telefoon gesprek zal u worden gevraagt of u zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Utrecht, zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Rotterdam Taxi.

Betaalwijze
Bij Taxi Vianen/Rotterdam airport kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij batelingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen
Met de taxi van Vianen naar Rotterdam simpel en snel bij taxi Utrecht is alles mogelijk.
Taxi Utrecht beschikt ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies.
Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier naar Rotterdam/airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Wij zijn niet duur wij zijn de goedkoopste taxi uit de regio Utrecht. Wij brengen u snel naar uw bestemming. Stop met zoeken naar andere taxi centrales, want bij ons zit u helemaal goed.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Bij de gediplomeerde taxichauffeurs van Taxi Utrecht is service een  belangrijk onderdeel van het werk. chauffeurs zorgen ervoor dat de klanten zich op hun gemak kunnen voelen door middel van zich netjes aan te kleden, een leuk praatje te maken, de rit zo comfortabel en rustgevend te laten verlopen.

Plaatsen