Taxi Vianen Eindhoven Airport

Taxi Utrecht van Vianen naar Eindhoven airport v.a €93.50,-
Vanuit Vianen naar Eindhoven of Eindhoven airport met Taxi Utrecht de goedkoopste van redio Utrecht. Taxi Utrecht hanteert vaste prijzen zo kunt u vanaf €93.50,- vanuit Vianen naar Schiphol. Geen dag en nacht tarieven maar een vaste prijs voor een prikkie.

Taxi Utrecht wagenpark
We beschikken over 4 personen auto's, Stationwagens, Busjes van 6 personen en busjes van 8 personen. Daarnaast hebben we ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosi's die u tegen een kleine bijdrage bij ons kunt huren. Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen voor u uw bagage inladen en uitladen, zij zullen netjes de deur voor u open houden en zij zorgen voor een comfortabele rit naar de luchthaven. Zoals afgesproken zal onze chauffeur 10 minuten voor vertrektijd klaar staan, om er voor te zorgen dat u op tijd op de luchthaven aanwezig zult zijn.

Meer informatie
Voor het opvragen van een prijsofferte of het maken van een reservering verwijs ik u door naar onze website. Of neem telefonisch contact op met Taxi Utrecht. 24 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030-6880711.

Procedure ophalen Eindhoven airport
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Eindhoven/airport dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dat telefoon gesprek zal u worden gevraagt of u zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Utrecht, zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Eindhoven Taxi.

Betaalwijze
Bij Taxi Vianen/Eindhoven kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij batelingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen
Met de Taxi Van Vianen naar Eindhoven simpel en snel bij Taxi Utrecht is alles mogelijk.
Taxi Utrecht beschikt ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies.
Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier naar Eindhoven/airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Bij taxi Utrecht wordt u op tijd opgehaald en op uw bestemming afgezet.  Stop met zoeken , want bij ons zit u meteen goed voor de beste en lage tarieven.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Bij de gediplomeerde taxichauffeurs van Taxi Utrecht is service een belangrijk onderdeel van het werk. chauffeurs zorgen ervoor dat de klanten zich op hun gemak kunnen voelen door middel van zich netjes aan te kleden, een leuk praatje maken, de rit zo comfortabel en rustgevend te laten verlopen.

Plaatsen