Taxi Vianen Schiphol

Taxi Utrecht Vianen naar Schiphol v.a €60,50,-

Taxi Utrecht brengt u op de afgesproken tijdstip naar de luchthaven Schiphol voor een vaste prijs vanaf €60,50,- 

We beschikken over een 4 personen auto's, stationwagens, busjes voor 6 personen en busjes voor 8 personen. Daarnaast hebben we ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosi's die u voor een kleine bijdrage van ons kunt huren.

De chauffeurs van Taxi Utrecht hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen uw bagage voor u inladen, uitladen en zij zullen netjes de deur voor u open houden. Taxi Utrecht zorgt voor een comfortabele rit naar de luchthaven Schiphol vanuit Vianen.
 

Taxi Utrecht nu ook online
Voor het opvragen van een prijsofferte of het maken van een reservering verwijs ik u door naar onze website. U kunt ook telefonisch reserveren op telefoonnummer 030-6880711. We zijn 24h en 7 dagen per week bereikbaar.

Procedure ophalen schiphol
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Schiphol dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dat telefoon gesprek zal u worden gevraagt of u zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Utrecht, zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Schiphol Taxi.

Betaalwijze
Bij Taxi Schiphol/Vianen kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij batelingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen

Met de Taxi Van Vianen naar Schiphol Simpel en snel bij Taxi Utrecht is alles mogelijk.
Taxi Utrecht beschikt ook over Kinderstoeltjes, Stoelverhogers en maxicosies.
Onze chauffeur zorgd er altijd voor dat zowel u als uw kinderren op een veilige verantwoorde manier naar Schiphol worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Goedkoopste taxi vind u bij ons. Wij zijn klantviendelijk en we brengen u graag van A naar B.Van Vianen naar Schiphol al vanaf €60,50. En verder hebben we nog veel meer andere lage tarieven kijk op onze site www.tcmn.nl voor meer info.

Wagenpark Utrecht taxi

Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, 6-persoons busjes en 8-persoons busjes.Tevens beschikt taxi Utrecht ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor slechts 5 euro van ons kunt huren.Taxi Utrecht brengt u op de afgesproken tijdstip naar de luchthaven Schiphol voor een vaste prijs vanaf €60,50,-

Plaatsen