Taxi Vianen

Gezellig met uw vrienden opstap in Vianen en geen zin om de "BOB" te zijn?

Of heeft u een afspraak in het ziekenhuis. Dan kunt u gerust een taxi bestellen. Taxi Utrecht Vianen zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig op uw bestemming aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie.Taxi Utrecht Vianen rijd ook stadsritjes binnen Vianen. Ongeacht hoe kort het ritje is u kunt altijd bellen naar Taxi Utrecht Vianen.

De chauffeurs van Taxi Utrecht Vianen zorgen voor een comfortabele rit naar uw bestemming binnen en buiten Vianen.
Taxi Vianen staat bekend om zijn goede service, kwaliteit en de klantvriendelijkheid van de chauffeurs.

Kinderen

Bij Taxi Utrecht vinden wij het ook heel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderren op een veilige manier worden vervoerd.Voor het vervoeren van kinderren beschikken wij daarom over kinderstoeltjes, stoelverhogers, maxicosie's

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht Vianen kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij batelingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Retour
U kunt bij ons Taxi Utrecht Vianen ook reserveren voor een retour. Gaat u bijvoorbeeld naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis, dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen. Maar kunt u gelijk een retour nemen. Dan staat de taxi op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen met de taxi Utrecht Vianen

Taxi Utrecht is de goedkoopste taxi van regio Utrecht. Wij hebben de voordeligste tarieven dus reserveer of bel nu meteen voor uw rit.

Wagenpark Utrecht taxi

Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, 6-persoons busjes en 8-persoons busjes.Tevens beschikt taxi Utrecht ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor 5 euro van ons kunt huren.

Plaatsen