Taxi Nieuwegein naar Eindhoven Airport

Vind u Eindhoven airport ook zo ver weg en heeft u geen zin om uw auto achter te moeten laten op de luchthaven. Dan bent u aan de juiste adres. Taxi Utrecht hanteert de laagste prijsgarantie.

Taxi Utrecht verzorgd onder andere ritten vanuit Nieuwegein naar Eindhoven en Eindhoven airport. Veel reizigers maken gebruik van onze diensten vanuit Nieuwegein naar Eindoven Airport. Dit omdat wij de laagste prijsgarantie hebben. U kunt al vanaf €103,50,-  vanuit Nieuwegein naar Eindhoven airport reizen.

Comfort en service hoeft niet duur te zijn volgens Taxi Utrecht.
Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen voor u uw bagage inladen, uitladen, netjes de deur voor u open houden en zij zorgen voor een comfortabele rit naar de luchthaven. Tevens beschikken wij ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies die u voor een kleine bijdrage van ons kunt huren.

Taxi Utrecht 24 uur bereikbaar op telefoonnummer 030-6880711 of via de website.

Procedure ophalen Eindhoven airport
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Eindhoven/airport dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dat telefoon gesprek zal u worden gevraagd of u zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Utrecht, zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Eindhoven Taxi.

Betaalwijze
Bij Taxi Nieuwegein/Eindhoven kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij batelingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen
Met de Taxi Van Nieuwegein naar Eindhoven simpel en snel bij Taxi Utrecht is alles mogelijk.
Taxi Utrecht beschikt ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies, want ook wij denken aan de veilgheid van uw kinderen.
Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderren op een veilige verantwoorde manier naar Eindhoven/airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Bij Taxi Utrecht kunt u heel voordelig reizen van A naar B. Wij halen u en brengen u op tijd naar u bestemming.

Van Nieuwegein naar Eindhoven Airport al vanaf  € 93,50. 

Vergeet de drukte en onbetrouwbare rijtijden van de trein, bij Taxi Utrecht zorgen de gediplomeerde taxichauffeurs ervoor dat ze u op tijd ophalen van uw locatie en dat u veilig en wel bij uw bestemming aankomt.

Plaatsen