Taxi Nieuwegein Rotterdam Airport

Taxi nodig vanuit Nieuwegein naar Rotterdam airport? Dit kan al vanaf €94,50 makkeijk te bestellen via onze website of telefonisch op telefoonnummer 030-6880711.

Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Zij staan graag voor u klaar en helpen u met uw bagage inladen. Indien uw reist naar Rotterdam Airport met veel bagage beschikken wij ook over stationwagens, bussen voor 6 pers of bussen voor 8 pers.  Hieronder ziet u een paar tarief voorbeelden:

Ritprijs met stationwagen: € 104,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 104,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 124,50

Kinderen

We beschikken ook over stoelverhoging, kinderzitjes en maxi-cosi die u voor een kleine bijdrage van ons kunt huren. Zoals afgesproken zal de chauffeur 10 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn om er voor te zorgen dat u op tijd op de luchthaven aanwezig zult zijn.

Wij garanderen u dat wij de goedkoopte taxi zijn vanaf Nieuwegein naar Rotterdam airport. Recensies staan op onze website vermeld, waarin tevreden klanten hun ervaringen delen. 

Procedure ophalen Rotterdam airport
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Rotterdam/airport, dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dat telefoon gesprek zal u worden gevraagd of u zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Utrecht, zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Rotterdam Taxi.

Betaalwijze
Bij Taxi Nieuwegein/Rotterdam airport kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen
Met de Taxi Van Nieuwegein naar Rotterdam Simpel en snel bij Taxi Utrecht is alles mogelijk.
Taxi Utrecht beschikt ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies.
Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier naar Rotterdam/airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Bij taxi Utrecht vind u de laagste tarieven dus reserveer snel online op onze website of bel 030-6880711.

Nieuwegein naar Rotterdam Airport al vanaf € 94,50.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Vergeet de drukte en onbetrouwbare rijtijden van de trein, bij Taxi Utrecht zorgen de gediplomeerde taxichauffeurs ervoor dat ze u op tijd ophalen van uw locatie en dat u veilig en wel bij uw bestemming aankomt.

Plaatsen