Taxi Utrecht van Nieuwegein naar Schiphol

Taxi Utrecht Nieuwegein naar luchthaven Schiphol v.a €52,50.

Nieuwegein naar luchthaven Schiphol vanaf €52,50 een vast dag/nacht tarief. Taxi Utrecht is 24h 7 dagen per week beschikbaar. Via onze website gemakkelijk te bestellen. U vult de reserveringsformulier in en wij doen onze uiterste best om uw reservering zo snel mogelijk te bevestigen. Telefonisch is Taxi Utrecht ook bereikbaar op 030-6880711.

De chauffeurs van Taxi Utrecht hebben service hoog in het vaandel staan. Zij brengen u op tijd vanuit Nieuwegein naar luchthaven Schiphol. Ze helpen u ook graag met uw bagage in en uit te laden, houden netjes de deur voor u open en zorgen voor een comfortabele rit naar de luchthaven. Zoals afgesproken zal de chauffeur 10 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn, om er voor te zorgen dat u op tijd op de luchthaven aanwezig bent. 

Taxi Utrecht de goedkoopste van regio Utrecht 

Procedure ophalen schiphol
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Schiphol, dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dat telefoon gesprek zal u worden gevraagt of u zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Utrecht zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Schiphol Taxi.

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht/Schiphol kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen
Met de Taxi Van Utrecht naar Schiphol Simpel en snel bij Taxi Utrecht is alles mogelijk.
taxi Utrecht beschikt ook over Kinderstoeltjes, Stoelverhogers en maxicosies, want ook wij denken aan de veilgheid van uw kinderen.
Onze chauffeur zorgd er altijd voor dat zowel u als uw kinderren op een veilige verantwoorde manier naar Schiphol worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Wij garanderen u dat taxi Utrecht ervoor zorgt dat de chauffeur op tijd klaar staat op de afgelopen tijdstip en bestemming. Zei helpen u met het in en uitladen van uw bagage en indien nodig is met het in en uitstappen. Taxi Utrecht staat bekend om zijn service en kwaliteit. 

Voor maar € 52,50 brengt taxi Utrecht u van Nieuwegein naar Schiphol.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Bij Taxi Utrecht kun je een taxi reserveren van Nieuwegein naar Schiphol,daar staat een vaste lage prijs van €52.50 op. Ook taxi ritten naar andere luchthavens hebben een vaste Lage prijs. De ritten binnen de stad Utrecht hebben ook hun lage prijzen, goede service en kwaliteit. 

Plaatsen