Taxi Utrecht naar Nieuwegein

Taxi Utrecht nu ook in Nieuwegein
Heeft u een afspraak in Nieuwegein, maar u heeft geen zin om met de auto te reizen? Dan kunt gemakkelijk een taxi bestellen bij Taxi Utrecht Nieuwegein via de website of telefonisch op telefoonnummer via telefoonnummer 030-6880711. 

Onze chauffeurs zullen u ophalen op de afgesproken plaats en tijdstip en u afzetten bij uw bestemming. Taxi Utrecht onderhouden de auto's en worden dagelijks schoon gemaakt.  De chauffeurs van taxi Utrecht Nieuwegein hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen eventuele bagage voor u inladen en uitladen, houden netjes de deur voor u open en zorgen voor een comfortabele rit naar uw bestemming.

Taxi Utrecht hanteert een vaste lage prijs in regio Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein voor het berekenen van een ritprijs kunt gemakkelijk via onze website of telefonisch op nummer 030-6880711

Kinderen
Bij Taxi Utrecht vinden wij het ook heel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderren op een veilige manier worden vervoerd. Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies, want ook wij denken aan de veligheid van uw kinderen.

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht Nieuwegein kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Retour
U kunt bij ons Taxi Utrecht Nieuwegein ook reserveren voor een retour...gaat u bijvoorbeeld naar een verjaardag en wilt u op een bepaalde tijdstip ook weer met de taxi naar huis, dan hoeft u als het aan ligt geen 2 keer te bellen. U kunt gelijk aangeven dat u een retour wenst. Uiteraard staan onze chauffeurs op de afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen, vanuit Nieuwegein naar uw locatie met Taxi Utrecht.

Wij zijn heel klantvriendelijk en we hebben een goede service en kwaliteit wij zijn ook snel en zeervolledig we brengen u zo snel mogelijk van A naar B.

Utrecht naar Nieuwegein v.a. € 20,00 bel of reserveer nu.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Voor een taxi van Utrecht naar Nieuwegein betaalt u v.a. €20.00, een spotprijs als u het vergelijkt met andere taxi bedrijven in Utrecht. De service en kwaliteit die u voor dat bedrag krijgt is ongelooflijk, de gediplomeerde chauffeurs zijn altijd netjes gekleed, zijn in om een gezellig praatje te maken met de klant en brengen u veilig en comfortabel van A naar B.

Plaatsen