Taxi Utrecht Rotterdam Airport

Taxi Utrecht naar Rotterdam airport v.a €84,50,-
Vanuit Utrecht naar Rotterdam airport met Taxi Utrecht in een prive auto. Dus geen tussenstops of een auto delen. Dit kan bij Taxi Utrecht. Onze chauffeurs staan voor u klaar om u te brengen vanuit Utrecht naar Rotterdam airport vanaf €84.50.

Taxi Utrecht bied u de beste service en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u netjes op tijd word opgehaald en naar uw bestemming weer netjes word afgezet.  Onze chauffeurs staan bekend om hun klantvriendelijkheid.

Wagenpark Taxi Utrecht.
Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, 6-persoons busjes en 8-persoons busjes.Tevens beschikt taxi Utrecht ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor een klein prijsje  van ons kunt huren. 

Goedkoopste Taxi van Utrecht is de Taxi Utrecht wij zijn 24 h 7dagen bereikbaar op 030-6880711
Wilt u een reservering plaatsen of een prijsofferte aanvragen dan is dat mogelijk via onze website of telefonisch op telefoonnummer 030-6880711. U vult het formulier "taxi bestellen" in en wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

Wij taxi Utrecht hanteren vaste lage prijzen. Zo bied taxi Utrecht ritten aan vanuit Utrecht naar Schiphol v.a. € 42,50,-

Procedure ophalen Rotterdam airport
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Rotterdam airport dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dit telefoon gesprek zal u worden gevraagd of u, zodra u de koffers heeft, contact op kunt nemen met de centralist van Taxi Utrecht. De centralist kan klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje  geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats.

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht/Rotterdam kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen
Met de Taxi Van Utrecht naar Rotterdam? Simpel en snel, bij Taxi Utrecht is alles mogelijk.
Taxi Utrecht beschikt ook over Kinderstoeltjes, Stoelverhogers en maxicosies, want ook wij denken aan de veiligheid van uw kinderen.
Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilig verantwoorde manier naar Rotterdam Airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Van Utrecht naar Rotterdam Airport voor maar € 84,50.

Reserveer nu online of bel 030-6880711 voor ons lage vaste tarieven naar Rotterdam Airport.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Bij Taxi Utrecht reis je voor een spotprijs van Utrecht naar Rotterdam airport en met de beste service. Bij Taxi Utrecht reis je ook binnen de stad Utrecht voor een goedkope prijs.Taxi Utrecht staat ook bekend om z'n goedkope schiphol ritten waar men vanaf maar €47.50 heen kan gaan.

Plaatsen