Taxi Utrecht naar Eindhoven Airport

Steeds meer passagiers kiezen ervoor om vanuit Utrecht naar Eindhoven airport te reizen met Taxi Utrecht. Zo reist u vanuit Utrecht naar Eindhoven airport al vanaf €114,50.

De chauffeurs van Taxi Utrecht staan ruim op tijd op het afgesproken tijdstip en adres en zorgen ervoor dat u op tijd aankomt in Eindhoven. Tevens hebben onze chauffeurs service hoog in het vaandel staan. Zo laden zij uw bagage in en weer uit voor u en houden zei netjes de deur voor u open en indien nodig helpen zei u ook met het in en uitstappen. Onze chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit naar de luchthaven.

Taxi Utrecht biedt u de beste service en kwaliteit. Wij garanderen u de laagste prijzen, dus geen onnodige meterprijzen. Onze taxi chauffeurs zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam.  

Wagenpark Utrecht taxi
Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, 6-persoons busjes en 8-persoons busjes.Tevens beschikt taxi Utrecht ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor een klein prijsje  van ons kunt huren. 

Goedkoopste Taxi van Utrecht is de Taxi Utrecht wij zijn 24 h 7dagen bereikbaar op 030-6880711
Wilt u een reservering of een prijsofferte aanvragen? Dat is mogelijk via onze website of telefonisch op telefoonnummer 030-6880711. U vult het formulier "taxi bestellen" in en wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

Wij, de Utrechtse Taxi hanteren vaste lage prijzen. Zo bied Taxi Utrecht ritten aan vanuit Utrecht naar Schiphol v.a. € 47,50,-

Procedure ophalen Eindhoven airport
Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Eindhoven airport dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Utrecht. In dit  telefoon gesprek zal u worden gevraagd of u, zodra u de koffers heeft, contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Utrecht. De centralist kan de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje  geven om u dan op te halen op de afgesproken ophaal locatie.

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur, gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met een Creditcard. Bij betalingen met de pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met een creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Met de Taxi Van Utrecht naar Eindhoven? Simpel en snel, bij Taxi Utrecht is alles mogelijk.
Taxi Utrecht beschikt ook over KInderstoeltjes, Stoelverhogers en maxicosies.
Onze chauffeur zorgt er altijd voor dat zowel u als uw kinderren op een veilige verantwoorde manier naar Eindhoven airport worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Bij taxi Utrecht word je op tijd opgehaald en op tijd gebracht waar je moet zijn. Wij voorkomen file's door binnendoor te rijden zodat we jou op tijd op je bestemming kunnen afzetten.

Kijk voor meer informatie op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.

Service

Bij de gediplomateerde taxichauffeurs van Taxi Utrecht is service een  belangrijk onderdeel van het werk. chauffeurs zorgen ervoor dat de klanten zich op hun gemak kunnen voelen door middel van zich netjes aan te kleden, een leuke praatje maken, de rit zo comfortabel en en rustgevend te laten verlopen. Dit soort aspecten zijn standaard bij Taxi Utrecht.

Plaatsen