Utrechtse Taxi

Goedkoopste Taxi van Utrecht is de Taxi Utrecht, wij zijn 24 h 7d pw bereikbaar op 030-6880711.
Wij, de Utrechtse taxi hanteren vaste prijzen. Zo bied taxi Utrecht ritten aan van Utrecht naar Schiphol v.a. € 47,50.

Stadstaxi Utrecht
Naast Schiphol ritten nemen we ook stadsritten aan in Utrecht en omgeving. Via onze website kunt u gemakkelijk uw ritprijs uitrekenen, een offerte aanvragen of een reservering plaatsen. Taxi Utrecht zal hier zsm op reageren.  

Service.
Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. De chauffeurs helpen u ook graag met het inladen van uw bagage,  zij houden de deur voor u open en zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt.
Al onze chauffeurs zijn gediplomateerde chauffeurs met een chauffeurspas.

Wagenpark Utrecht taxi
Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, 6-persoons busjes en 8-persoons busjes.Tevens beschikt taxi Utrecht ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor een klein prijsje  van ons kunt huren. 

Kinderren
Bij Taxi Utrecht vinden wij het ook heel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderen op een veilige manier worden vervoerd.Voor het vervoeren van kinderen beschikt Taxi Utrecht over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosi's

Betaalwijze
Bij Taxi Utrecht kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt zowel contant betalen als pinnen en eventueel ook met een Creditcard. Voor het pinnen brengen wij €2,50 extra in rekening en bij betalingen met een creditcard word er €7,50 extra in rekening gebracht.

Retour
Bij taxi Utrecht kunt u ook een retour rit reserveren. Gaat u bijvoorbeeld  naar een verjaardag en wilt u op een bepaald tijdstip ook weer met de taxi naar huis dan hoeft u geen 2 keer te bellen. U kunt gelijk een retour reserveren dan staat de taxi op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen.

Bij taxi Utrecht is klantvriendelijkheid groot goed. Bij ons kunt u ruim van te voren online reserveren of een paar minuten voor vertrek bellen. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar.

Luchthavens

De Utrechtse Taxi is de goedkoopste van Utrecht ook op het gebied van luchthavenritten, Zo betaal je een vaste lage prijs voor een rit van Utrecht naar Schiphol vanaf €47.50, Utrecht naar Rotterdam Airport vanaf €84.50 en Utrecht naar Eindhoven Airport vanaf €114.50. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte hogere bedragen. 

 

Plaatsen