Taxi Wijk bij Duurstede Schiphol

Wij staan bekend om onze goede service en kwaliteit. Wij garanderen u dat de taxi op de afgesproken plaats staat en zeer zeker op tijd.
Reist u met kinderen en wilt u ze veiligheid bieden, dan is het mogelijk om kindertstoeltjes, stoelverhogers en maxi cosies te huren voor een kleine bijdragen. Taxi Utrecht beschikt ook over een dvd speler zodat de kleintjes zich niet vervelen op de achterbank. Zo begint u samen met uw kinderen een fijne vakantie.
Bij taxi Utrecht vind u de beste en de laagste deals. Wij zijn 24 uur telefonisch bereikbaar.

Met de Utrechtse Taxi van Wijk bij Duurstede naar Schiphol vanaf €77,50,-. De laagste prijs van Regio Utrecht, want comfort en luxe hoeft niet duur te zijn.

Utrechtse taxi beschikt over verschillende auto's zoals 4 personen auto's, stationwagens, 6 personen busjes en 8 personen busjes.Ook is het mogelijk om  kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies voor een kleine bijdrage bij ons huren.

Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen ervoor zorgen dat u comfortabele vanuit Wijk bij Duurstede naar Schiphol reist. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar we brengen u snel en zeer voordelig van Wijk bij Duurstede naar Schiphol.

Wilt u meer informatie dan kunt u via onze website of via de telefoon contact met ons openemen.  De Utrechtse taxi is 24h per dag en 7 dagen per week beschikbaar op telefoonnummer 030-6880711

 

Plaatsen