Taxi Schalkwijk Eindhoven Airport

Lekker op vakantie en uw wilt u reis goed beginnen. Boek dan nu een taxi bij de Utrechtse taxi. De voordeligste van regio Utrecht.

Taxi Utrecht gegarandeerd u de goedkopste taxi in de regio Utrecht.
De chauffeurs van taxi Utrecht heeft de service hoog in het vaandel staan. Zo helpt de chauffeur u met de koffers inladen en de deuren netjes voor u open te houden. De chauffeurs van taxi Utrecht zijn zoals afgesproken 10 minuten van te voren aanwezig om er voor te zorgen dat u netjes op tijd op de luchthaven bent.
Wij staan bekend om onze goede service en kwaliteit. Wij garanderen u dat de taxi op de afgesproken plaats staat en zeer zeker op tijd.

Service
Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Zij laden voor u uw bagage in en weer uit. Onze chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit naar uw bestemming.

Veiligheid
Reist u met kinderen en wilt u ze veiligheid bieden door middel van een stoeltje dat kan. U kunt voor een klein bedrag kinderstoeltjes, stoel verhogers en maxicosies reserveren.

Vanuit Schalkwijknaar Eindhoven airport voor maar €140,-
Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem telefonisch contact op met onze centraliste telefoonnummer 030-6880711 centralisten

Bij taxi Utrecht word je op tijd opgehaald en op tijd gebracht naar u bestemming. Wij voorkomen file's door binnen door te rijden zodat we jou op tijd op je bestemming kunnen afzetten.

Voor meer informatie bekijk de website www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711

Plaatsen