Taxi Schalkwijk Schiphol

De Utrechtse taxi brengt u vanuit Schalkwijk naar de luchthaven Schiphol voor een vaste prijs vanaf €67,50. Dit zijn onze vaste prijzen en er komen geen verborgen kosten erbij.

Comfort en service hoeft niet duur te zijn
Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen uw bagage voor u inladen en uitladen, netjes de deur voor u open houden en zij zorgen voor een comfortabele rit naar de luchthaven.
Tevens zal de chauffeur zoals afgesproken 10 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn om er voor te zorgen dat u optijd op de luchthaven zult zijn.

Wagenpark
Reist u met weinig bagage of juist met veel bagage. Dat is geen probleem de Utrechtse taxi beschikt over 4 personen auto's, Stationwagens, Busjes voor 6 pers en Busjes vvoor 8 pers. Daarnaast hebben we ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosies die u voor een kleine bijdrage bij ons kunt huren.

Voor het opvragen van een prijsofferte of het maken van een reservering verwijs ik u door naar onze website of dit kan ook telefonisch op telefoonnummer 030-6880711. W

Wij bieden u de beste en goedkoopste tarieven. Wij brengen u snel en zeer volledig na u bestemming. Wij zijn 24 uur telefonisch bereikbaar verder kunt u reserveringen ook online plaatsen op ons website www.tcmn.nl

Plaatsen