Taxi Schalkwijk

De Utrechtse taxi brengt u op de afgesproken tijdstip naar de luchthaven Schiphol voor een vaste prijs vanaf €62,50 Dit zijn onze vaste prijzen en er komen geen verborgen kosten erbij.

De Utrechtse taxi beschikt over 4 personen auto's, Stationwagens, Busjes voor 6 pers en Busjes vvoor 8 pers. Daarnaast hebben we ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosies die u voor eenkleine bijdrage bij ons kunt huren.

Comfort en service hoeft niet duur te zijn Schalkwijk naar Schiphol v.a. €62,50

Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen uw bagage voor u inladen en uitladen, zij zullen netjes de deur voor u open houden en zij zorgen voor een comfortabele rit naar de luchthaven.
Tevens zal de chauffeur zoals afgesproken 10 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn om er voor te zorgen dat u optijd op de luchthaven zult zijn.

Voor het opvragen van een prijsofferte of het maken van een reservering verwijs ik u door naar onze website of dit kan ook telefonisch op telefoonnummer 030-6880711. We zijn 24h en 7 dagen per week beschikbaar.

Taxi Utrecht is de goedkoopste taxi van regio Utrecht wij hebben de voordeligste tarieven dus waar wacht u nou op reserveer of bel nu meteen voor u rit.

 

Plaatsen