Taxi Harmelen Rotterdam Airport

Harmelen naar Rotterdam airport v.a €69,50

Vind u het ook lekker om met comfort en klasse te reizen. Bij de Utrechtse taxi hoeft dit niet duur te betekenen. We houden onze tarieven laag. Geen verborgen kosten, wat u ziet is wat u betaald. Makkelijk en eenvoudig via onze website te reserveren of telefonisch op telefoonnummer 030-6880711.

Taxi Utrecht gegarandeerd u de goedkopste taxi in de regio Utrecht.
De chauffeurs van taxi Utrecht heeft de service hoog in het vaandel staan. Zo helpt de chauffeur u met de koffers inladen en de deuren netjes voor u open te houden. De chauffeurs van taxi Utrecht zijn zoals afgesproken 10 minuten van te voren aanwezig om er voor te zorgen dat u netjes op tijd op de luchthaven bent.
Wij staan bekend om onze goede service en kwaliteit. Wij garanderen u dat de taxi op de afgesproken plaats staat en zeer zeker op tijd.


Reist u met kinderen en wilt u ze veiligheid bieden, dan is het mogelijk om kindertstoeltjes, stoelverhogers en maxi cosies te huren voor een kleine bijdragen. Taxi Utrecht beschikt ook over een dvd speler zodat de kleintjes zich niet vervelen op de achterbank. Zo begint u samen met uw kinderen een fijne vakantie.
Bij taxi Utrecht vind u de beste en de laagste deals. Wij zijn 24 uur telefonisch bereikbaar.

Harmelen naar Rotterdam Airport al vanaf € 69,50. Voor meer informatie bekijk de website www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711

Plaatsen