Taxi Vleuten Eindhoven Airport

Taxi Vleuten Eindhoven/airport vanaf  € 98,50
Taxi Utrecht is de goedkoopste taxi uit de regio taxi Utrecht rijd altijd tegen een vast tarief. Taxi Utrecht is de Goedkoopste taxi in Regio Utrecht. Of u nou ´s nachts reist of overdag dat maakt bij de Utrechtse taxi niet uit. Taxi utrecht hanteert vaste tarieven. De chauffeurs van taxi Utrecht heeft de service hoog in het vaandel staan. Zo helpt de chauffeur u met de koffers inladen en de deuren netjes voor u open te houden. De chauffeurs van taxi Utrecht zijn zoals afgesproken 10 minuten van te voren aanwezig om er voor te zorgen dat u netjes op tijd op de luchthaven bent.

Service.
Onze chauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. De chauffeurs helpen u ook graag met het inladen van uw bagage, zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt.

Wagenpark Utrecht taxi
Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, 6 personen busjes en 8 personen busjes.Tevens beschikt taxi Utrecht ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies die u voor een kleine bijdrage van ons kunt huren.

Bij taxi Utrecht word je op tijd opgehaald en op tijd gebracht waar je moet zijn. Wij voorkomen file's door binnendoor te rijden zodat we jou op tijd op je bestemming kunnen afzetten.
Voor meer informatie bekijk de website www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711

Plaatsen