Taxi IJsselstein Rotterdam Airport

 

Taxi Utrecht van IJsselstein naar Rotterdam Airport vanaf  €93,50.

Taxi Utrecht beschikt over verschillende auto's zoals 4 personen, stationwagens, 6 personen busjes 8 personen busjes. Taxi Utrecht denkt ook aan de veiigheid van uw kind(eren). Zo kunt u nu ook een kinderzitje, maxi-cosi of een stoelverhoging erbij huren voor maar €5.

Taxi Utrecht "Service hoeft niet duur te zijn"
Onze taxichauffeurs hebben de service hoog in het vaandel staan. Zij zullen voor u de bagage inladen en uitladen indien nodig ook netjes de deur voor u open houden en zorgen voor een comfortabele rit. De chauffeur is zoals afgesproken 10 minuten voor vertrektijd aanwezig om er voor te zorgen dat u op tijd vanuit IJsselstein op de luchthaven aanwezig bent. 

Bij taxi Utrecht kunt u ook pinnen of gebruik maken van uw creditcard. Bij gebruik van de pin komt er € 2.50 extra kosten bij en bij de credicard €  7.50.  Taxi Utrecht staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Taxi Utrecht garandeerd u de goedkoopste en lage tarieven en geen onnodige meterprijzen.

We brengen u snel en zeer voordelig van Ijselstein naar Rotterdam Airport. 

Voor reserveringen kunt u bellen naar 030-6880711 of via de website www.tcmn.nl. Wij zijn 24 uur bereikbaar. 

Taxi Utrecht wagenpark

Taxi Utrecht beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, busjes vanaf 6 pers en busjes vanaf 8 pers. Daarnaast hebben we voor de kleinere kinderen ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosies

 

 

Plaatsen