Taxi IJsselstein Schiphol

Met Taxi Utrecht van IJsselstein naar Schiphol vanaf 57.50

De voordeligste taxi van IJsselstein. Taxi Utrecht staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Wij garanderen u de goedkoopste en lage tarieven.

Bij Taxi Utrecht is het ook mogelijk om met een groep te reizen. Hieronder ziet u een paar tariefvoorbeelden van IJsselstein naar Schiphol:

Ritprijs met stationwagen: € 67,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 67,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 84,50

Werkwijze
Taxi Utrecht  vind service en kwaliteit heel belangrijk en zet dit ook op de eerste plaats.
Zoas afgesproken staan onze chauffeurs van taxi Utrecht 10 min voor de afgesproken tijdstip op de afgesproken adres, om er zeker van te zijn dat u op tijd op Schiphol aankomt.  De chauffeur helpt u graag bij het dragen van de koffers en eventueel bij het instappen, zodat u zelf rustig op uw gemak kan plaats nemen.

Geen gehaast meer en toren hoge parkeerkosten betalen.  Onze centrale is 24h telefonisch beschikbaar.

Taxi Utrecht wagenpark
Taxi Utrecht beschikt over personen auto's, stationwagens, busjes vanaf 6 personen en busjes vanaf 8 personen. Daarnaast hebben we voor de kinderen ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosies

Wij bieden u de beste en goedkoopste tarieven. Wij brengen u snel en zeer volledig na u bestemming. Wij zijn 24 uur telefonisch bereikbaar op 030-6880711  verder kunt u ook online reserveren op ons website www.tcmn.nl of via de e-mail info@tcmn.nl

Plaatsen